уторак, 3. фебруар 2015.

Za početak da se upoznamo

Zdravo, ja sam Jelena iz Beograda i treniram Karate. Volim da upoznajem nove osobe,da se družim i da čitam knjige. Preporučila bih tinejdžerima knjigu "Sumrak Saga",koja se sastoji iz 4 dela. Tu se radi o ljubavi između obične devojke i prelepog vampira. Morate to obavezno pročitati i pogledati filmove,jer su strava.
Volim da slušam i stranu i domaću muziku i takođe volim da plešem. Kada je leto volim da obučem neke jednostavne,a ipak lepe stvari. Kao što su:majica na kratke rukave sa aplikacijom i preko nje teksas jaknicu,farmerke i starke.To ja volim,a drugi možda i ne,pa ako nekome posluži ovo biće mi drago.
Zimi ipak volim nešto toplije da se obučem. Npr.džemper jednobojni,farmerke malo iscepkane i naborane čizmice. Nakit slabo nosim,ali kada ga nosim uopšte ne preterujem i ne "kinđurim" se. Evo nekih komada koje ja nosim:
Ako vam treba neki savet slobodno zatražite. Možda je ovaj post bio malo dosadan,ali nema veze prvi post je pa ćemo napredovati. "Poželite mi sreću u daljem uspehu"

4 коментара: