уторак, 17. фебруар 2015.

8.Mart

Dragi moji pošto se bliži 8.Mart,a vi ne znate šta da poklonite svojoj partnerki,ja ću vam pomoći. Možete kao i većina muškaraca da poklonite svojoj devojci ili ženi,bombonjeru i ruže,što je uobičajeno kod skoro svakoga.
To će vašu dragu obradovati,biće joj drago što ste se i setili,ali ne baš nešto preterano. Zato vam predlažem da učinite nešto što joj nikad ne bi palo napamet daćete učiniti. Izvedite je na piknik u prirodu. Za ovu priliku predlažem da je izvedete na neko jezero ili polje obasjano suncem. To će je prilično iznenaditi i biće veoma srećna. Da ne biste zabrljali na pikniku,reći ću vam šta bi ste trebali da ponesete. Kao prvo ponesite veliku korpu u kojoj može stati jedno ćebence na kome ćete sedeti i staviti jelo,onda ako znate omiljeno jelo vaše partnerke to joj možete spremiti. Od pića možete poneti neko crno vino,koje god vi želite,možete takođe pustiti njenu omiljenu muziku ili možete uživati u lepoti prirode. I Voala.
A za kraj kao specijalno iznenađenje možete joj pokloniti ogrlicu sa njenim imenom,na to će se stvarno oduševiti i pamtiće to još dugo,dugo...

13 коментара:

 1. Dobar post!
  Pogledala sam tvoj blog,i stvarno je dobar.

  Učlani se u moj:
  http://joka45688.blogspot.com/

  ОдговориИзбриши
 2. Super post, ideje su bas lepe! :)

  marsylylife.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 3. Odlican post i blog :)
  Uclanila sam se u tvoj blog, ako mozes uclani se i ti u moj :)

  http://katymycorner.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 4. Učlanila sam se kod tebe, pa i ti kod mene se učlani! :D

  ОдговориИзбриши
 5. Super saveti ;)


  http://arianefashionandbeauty.blogspot.co.at/

  ОдговориИзбриши
 6. Odličan post , super ideje. :)

  styleonfirstplace.blogspot.com

  ОдговориИзбриши