субота, 21. фебруар 2015.

•MY WEEK•

Sorry devojke što dugo nisam postavljala nove postove,ali nema angry. Kao što vidite ovo je post MY Week koji ću postavljati svake nedelje,u njemu ce biti objavljivani događaji koji se meni dešavaju svakog dana iz škole,kuće,komšiluka itd...
Današnji post će možda biti malo dosadan pošto ovako nešto nikad nisam pisala ali nadam se da će vam se svideti. Nisam ništa posebno radila pošto sam bila bolesna 3 dana. Mogu vam preporučiti neke kozmetičke proizvode koje koristim ovih dana i koji su zasada dobro ispali: -Krema za ruke koja divno miriše i kada je nanesete imate osećaj kao da su vam ruke glatke kao površina stola.
-Krema za lice hidratantna za suvu kožu i pomaže onima koji imaju bubuljice
-Labelo od višnje,divno miriše i najbolje je što ga možete koristiti i kao karmin,ne lepi se za usta i kada ga nanesete izgleda kao karmin i više sjaji i efikasniji je.
Moje omiljeno piće,a nadam se i vaše:CEDEVITA
I neizostavni deo mog života:Učenje
Ove nedelje našla sam i još jednu sjajnu aplikaciju o slikama:We Heart It,gđe imate apsolutno predivne slike svega što želite.Instalirajte aplikaciju i uverite se sami.Imate slike prirode,životinja,jezera Itd...
Nemam više šta da pišem jer nisam bila nešto naročito inspirisana,ali It's OkaY. Nema ljutite. Do sledećeg posta!!!!!! See YOU!!!

4 коментара: