уторак, 17. фебруар 2015.

8.Mart

Dragi moji pošto se bliži 8.Mart,a vi ne znate šta da poklonite svojoj partnerki,ja ću vam pomoći. Možete kao i većina muškaraca da poklonite svojoj devojci ili ženi,bombonjeru i ruže,što je uobičajeno kod skoro svakoga.
To će vašu dragu obradovati,biće joj drago što ste se i setili,ali ne baš nešto preterano. Zato vam predlažem da učinite nešto što joj nikad ne bi palo napamet daćete učiniti. Izvedite je na piknik u prirodu. Za ovu priliku predlažem da je izvedete na neko jezero ili polje obasjano suncem. To će je prilično iznenaditi i biće veoma srećna. Da ne biste zabrljali na pikniku,reći ću vam šta bi ste trebali da ponesete. Kao prvo ponesite veliku korpu u kojoj može stati jedno ćebence na kome ćete sedeti i staviti jelo,onda ako znate omiljeno jelo vaše partnerke to joj možete spremiti. Od pića možete poneti neko crno vino,koje god vi želite,možete takođe pustiti njenu omiljenu muziku ili možete uživati u lepoti prirode. I Voala.
A za kraj kao specijalno iznenađenje možete joj pokloniti ogrlicu sa njenim imenom,na to će se stvarno oduševiti i pamtiće to još dugo,dugo...

13 коментара:

  1. Dobar post!
    Pogledala sam tvoj blog,i stvarno je dobar.

    Učlani se u moj:
    http://joka45688.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Super post, ideje su bas lepe! :)

    marsylylife.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Odlican post i blog :)
    Uclanila sam se u tvoj blog, ako mozes uclani se i ti u moj :)

    http://katymycorner.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Učlanila sam se kod tebe, pa i ti kod mene se učlani! :D

    ОдговориИзбриши
  5. Super saveti ;)


    http://arianefashionandbeauty.blogspot.co.at/

    ОдговориИзбриши
  6. Odličan post , super ideje. :)

    styleonfirstplace.blogspot.com

    ОдговориИзбриши