уторак, 28. април 2015.

-Kako se pripremiti za rođendan+Kombinacije-

Zdravo drage moje,šta radite!!! -Znam da dugo nisam postavljala postove i žao mi je zbog toga. Drago mi je što posle pauze ponovo pošem postove,na letnjem raspustu će ih biti duplo više nego sad,jer sada učim a kasnije ću biti slobodna. Nego da mi pređemo na današnju temu. Meni je ovo najlepša i najuzbudljivija nedelja od svih u godini,jer mi je na 3.maj rođendan,inače 14.rođendan i baš sam uzbuđena. Srećan mi rođendan."Danas nam je divan dan,divan dan,divan dan,našoj JECI ROĐENDAN........Živela!!!!". Za danas sam vam spremila outfite koji se mogu nositi za rođendan i koji izgledaju fantastično.
Ove outfite sam ja sama napravila i trudila sam se da sve bude "top". Volela bih da mi u komentaru napišete koji vam se outfit najviše sviđa i onaj koji bude imao najviše glasova,takav sličan ću outfit obući za rođendan. Meni su ove kombinacije veoma drage,jer po meni je ovo pravi eksperiment bojama i ogrlicama i narukvicama. Takođe "odiše" kreativnošću. ---A sada frizure--- Za rođendan se moraš malo više srediti i u pogledu frizure i odeće. Ne treba biti ništa napadno i "veliko,već skromno i lepo,a ipak dopadljivo. Ovo je neki moj izbor i nadam se da će vam se svideti:
Meni je ovo sve preslatko i ovo je neki moj "lepi"izbor frizura. I za ovaj zbor možete glasati kao i za outfit. ---Pokloni--- Ovo je moja najveća dilema kada idem kod nekog na rođendan ,šta da mu/joj kupim??? Moj predlog je da napravite drugu/drugarici neku od mojih Diy ideja ili da ih jednostavno pitate šta žele. Mislim da ako "im" poklonite neki od mojih Diyeva,100% će se oduševiti i kao poklon Diy vam preporučujem lopticu "držaljku"!!! Po meni,ja bih se oduševila da mi neko za rođendan pokloni tu lopticu!!!
---Žurka-- Moj omiljeni deo kod svakog rođendana. Posavetovaću vas oko žurke i zvanja prijatelja na rodjiš. Možete poslušati moj savet ako vam se svidi,ako vam se ne svidi onda nikom ništa. Kao što sam gore spomenula da mi je uskoro rođendan i naravno da pripremam žurku,reći ću vam šta ja planiram i kakva je moja varijanta za žurku. Pozvala sam oko jedanaest mojih najbližih drugara kod mene kući. Sa ovim ne treba preterivati i ja mislim da bi najbolje bilo da pozovete samo najbliže prijatelje,jer će po meni provod biti lepši i zabavniji,a ne kao kod nekih devojčica koje pozovu oko 30,40 dece samo da bi se moglo nabrojati koliko je dece bilo na žurci i kako je neka "devojčica" popularna. Ja tako ne radim,kod mene je društvo "birano" i sa njima sve mogu opušteno da pričam,a da ne ogovaram. I da nastavimo sa dekoracijom i muzikom: Ukrasi mogu biti jednostavni,po meni samo razbacajte balone po kući i to je to,sasvim dovoljno,šta će vam više. A od muzike možete pustiti ono što se sviđa vama i vašim prijateljima. Najvažnije je da se na žurci lepo provedete o đuskate.
---Grickalice-- I tu po meni ne treba ništa posebno,samo npr.smoki,ribice,čips,bombone i neko pecivo,čisto da deca ne odu sa rođendana gladna,a i da se zaslade. I naravno za rođendan ne zaboravite piće,tj.sokove,ja više preferiram negazirane,ali ako neki prijatelji vole gazirane možete i njih poslužiti. I kao "višnja na šlagu",TORTA.To vi sami birate,a ja vam preporučujem BATA PANDU i tortu sa krembananicama,koje možete ukrasiti po želji i po meni bi bilo lepo da stavite i "vatromet za torte",to po meni ostavlja veći utisak,naravno za mene!!!
---To bi bilo to za danas,nadam se da sam vam pomogla--- -Love YOU - ---Posetite "STYLE ON FIRST PLACE"

2 коментара:

  1. Divan post! Najvise mi se dopadaju drugi outfit i prva frizura. Deo sa hranom me je bas oraspolozio, mljac.♥

    ОдговориИзбриши