четвртак, 4. фебруар 2016.

♥Favorite Instagram Accounts♥


-Zdravo svima!
Od sada pa verovatno do kraja ovog raspusta postovi će izlaziti skoro svaki dan.
To će biti moj neki način da vam se odužim zato što je u januaru bio objavljen samo jedan post.

Većina vas ima instagram (bar ja tako mislim),tako da sam odlučila da sa vama podelim neke moje najomiljenije inatagram profile(ovde neće biti svi navedeni, jer ih ima previše,tako da će biti samo par njih).

Let's go!!!

1)Vesnik proleća


-Prvenstveno mi se sviđaju njene slike.
Mislim na način dekoracije slika,njihove uglove,osvetljenost itd.Kada se to spoji slike joj izgledaju fenomenalno i to me privlači da svaki put 'zavirim' u njen profil.Nekako imam utisak da je jedinstvena.Ona ima i blog, ali njega toliko i ne  pratim.Iskreno da vam kažem i ne znam zašto. Followujte je. 

2)Bethany Mota


-Šta da vam kažem osim da je ona jedna preslatka i vedra devojka.Gledajući njene videe uvek dobijem neku novu kreativnu ideju na osnovu njenih.Ona mi se mnogo sviđa(njeni videi takođe) i zato je pratim i na instagramu i na youtube-u. Followujte je. 


3)Anonimnadevojka


-Ovo je jedan potpuno drugačiji profil od prethodnih.O citatima je.Mogu da vam kažem da mi je ovo jedan od najomiljenijih instagram profila o citatima.
Sam tekst me oduševljava i kako uvek prilagodi sliku temi teksta.Mnogo se trudi oko ovoga i nekako mi se čini da ima poseban stil, da sa srcem sve ovo piše.Followujte je.

4)Jana Dačović


-I evo je Janaaaa!Jednostavno je volim.
Svakim videom me nekako 'šarmira'.Oduševljena sam njenim editovanjem i 'pozadinskim' pesmama.Uvek napravi lep izbor.Humoristična je i uvek me svoji svojim slatkim osmehom i očima.Predivna je! Followujte je.


Posetite blog My Opinion.

Vidimo se sutra!!!

♥Bye,Bye♥

17 коментара:

  1. Divan post Jeco,pratim sve profile koje si navela ❤️!i meni je jedan od omiljenih profila o citatima Anonimna devojka ❤️!

    ОдговориИзбриши
  2. Pratim potpuno iste profile na instagramu, imaju super slike. Odlican post. ♥

    Giveaway na mom blogu
    http://ninaw123.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. I mene Andrijana odusevljava svojim slikama i svaki dan posecujem njen instagram profil.Dok Janu pratim i na jutjubu i na instagramu, meni je ona medju omiljenim jutjuberkama.
    NOVI POST

    ОдговориИзбриши
  4. Meni je Andrijana definitivni najomiljenija kada je u pitanju instagram, a isto tako i sto se bloga tice. Zaista odusevljava svojim fotografijama.☺ Sjajan izbor.<3

    ОдговориИзбриши
  5. Imam Insta i za većinu ovih profila sam znala, slažem se sa tobom oko svega, ti profili su zaista posebni i vredni pažnje. :) <3

    ОдговориИзбриши
  6. sjajan post!\
    pogledaj moj post u toku je GLAMULET+charm giveaway contest <3
    http://highheelpoodl.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  7. Jedva čekam da svakodnevno čitam postove na tvom blogu!

    http://overthemoonwithvanja.blogspot.rs/?m=1

    ОдговориИзбриши
  8. i also love Beth! visit my blog @albinaberg
    nice blog! good luck!
    better than yesterday

    ОдговориИзбриши