субота, 14. новембар 2015.

♥Kako ja učim (Collab post sa Nerom)♥


-Ovo je collab post sa Nerom,koji sam osvojila u učešću u njenom takmičenju sa vicevima(osvojila sam 2.mesto).Baš se radujem ovom postu,njen možete pročitati ovde.
-I samo još da se zahvalim Željani sa bloga Željana's World što mi je napravila ovaj predivni baner.Meni se baš sviđa,a vama?

-Učenje,učenje i učenje.Samo to mi je u glavi,a nadam se i vama,jer će život biti lakši ako učiš(umereno,a ne previše).
Donosim vam nekoliko 'saveta' kako ja učim,možete iskoristiti neki ako želite,mada sumnjam da za neki od ovih niste čuli,ali eto....ako niste,poslužiće vam.

-Pribor koji koristim za učenje:


-Važno je da kada učimo neku lekciju,ono najvažnije podvučemo nekim drečavim flomasterima ili markerima.To dosta pomaže u učenju,npr.kada čitaš neku lekciju,drečava slova ti privuku pažnju i ne možeš a da ne pročitaš to i pritom bolje zapamtiš to što je napisano ili podvučeno drečavim olovkama nego običnim.Zaista je tako,bar kod mene.



-A ako vas ipak mrzi da sednete za sto i temeljito i sa razumevanjem naučite lekciju,onda možete da na sticky notes ili na onim većim papirima u boji napišete najvažnije činjenice vezane za neku lekciju ili datume nekih važnih događaja i to zalepite na orman u svojoj sobi.Tako da kad god prođete pored ormana,to će vam,nadam se skrenuti pažnju i pročitaćete tekst sa papira i bolje ćete zapamtiti nego da ste seli i čitali lekciju u prazno.


-Možete takođe sticky notes da zalepite u svesku(kao što je na slici) i lakše ćete se snalaziti kada budete tražili neku lekciju.

-Ako ste od onih koji ne mogu da se skoncentrišu onda probajte da pustite Mocarta ili Šopena.To meni pomaže kada stvarno ne mogu da se skoncentrišem,a i veoma je opuštajuće i umirujuće.Probajte da se prepustite muzici i sve će biti lakše.




-Možete poneti i neke keksiće i sok.Za svaki slučaj,ako ogladnite,a mrzi vas da ustajete.


-Nadam se da vam se svideo post!
-Koji post želite da bude sledeći?Predlažite.

-P.S.izvinjavam se Neri što nisam mogla pre da objavim post.

-Posetite:My Opinion

-Bye,bye.










14 коментара:

  1. Predivan post <33 Dopada mi se tvoj nacin ucenja, stvarno je super :D I da, nema veze sto nisi pre objavila post, uopste mi ne smeta :)

    ОдговориИзбриши
  2. Odlican post.Koristim ste stvari kao i ti.Verujem da svi vole kada imaju te blokcice i olovke u boji.Nekako ti daju snage za ucenje haha

    Poseti mok blog : girlsstuffblogg.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Odlican post, Jeco!♥ Mnogo mi se dopadaju ove stabilove drecave boje, savrsene su.♥ Inace i slike su mi jako lepe, samo bih mogla da ti preporucim da ih malo doteras u picmonkey-u dodavsi svetlinu i malo kontrasta.♥ Za sledeci post, uhhh, pa mozda nesto o tome kako iskoristiti slobodno vreme.:-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti Marso na lepom komentaru i na savetu.
      Super ideja,mozda to i napisem za sledeci post.

      Избриши
  4. Dobar post. Kako organizujes svoj dan, svoje vreme? :)

    http://jfashionlover.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  5. Super post Jeco ! xd Dopada mi se izgled!
    da li bi se pridruzila mom blogu ksenijinkutak1.blogspot.rs!?

    ОдговориИзбриши