уторак, 28. јул 2015.

-Strahota-

Drage moje,ja stvarno ne znam kako da nazovem ovaj post,mada to nije ni bitno,bitnije je ovo što ću vam ispričati.
-Pre neki dan sam "surfovala" po internetu tražeći neke zanimljive članke o poznatima i našla sam ih,ali kada sam ulgedala jedan drugi članak cela utroba mi se prevrnula.Tako da se izrazim.
I unapred se izvinjavam što ću možda koristiti neke neprimerene reči,ali šta je tu je,nadam se da mi nećete zameriti.
-Naime kada sam pročitala naslov tog članka odmah sam ušla u širi tekst i morala sam da pročitam sve.
-Jadnim devojčicama od 9-12 godina  iz Egipta odstranjuju jedan deo klitorisa(znam da je to jedan deo ženskog polnog organa ili šta već,pošto se ne razumem baš u Biologiju) i na kraju im ušivaju polni organ,da ne bi mogle da rađaju.
To je neizbrisiva bol koja će ih pratiti tokom čitavog života.
Meni zamalo suze nisu počele da naviru,kada sam videla kakvih sve monstruma ima na ovom svetu.Ja mislim da njih ne treba strpati u zatvor npr.ceo život,nego ih treba mučiti sve dok im se život ne zgadi.
Ne znam gde su sad one organizacije za zaštitu žena,možda su pokušali da pomognu,ali nisu uspeli.Sve je moguće u ovom svetu danas.Ja bih volela da mogu da im pomognem,ali ja sam samo obična devojčica koja nije milijarderka,tako da sama ne mogu ništa da učinim.Jedino da se ove velike sile udruže,da kazne monstrume i da spasu jadnu decu.Ko zna    šta one proživljavaju,koliku bol i patnju.Niko to nemože rečima opisati i razumeti,ako sam nije kroz to prošao, može samo da zamišlja.
Želela bih da nekako pružim podršku tim devojčicama,ali ne znam kako.Kad bi se samo svi ujedinili,znam da je to nemoguće,ali samo maštam.

POKUŠAJTE DA POMOGNETE!!!!!!

Možda bi i moglo nešto da se učini,kada bi još dosta ljudi čulo za ovo.Nadam se da će čuti.Samo se nadam.Molim one koji pročitaju ovaj post,da ovo podele na svim mogućim društvenim mrežama,kako bi se nešto moglo učiniti.Ako Bog da.

13 коментара:

  1. Slazem se sa tobom Jeco! ♥ Ne znam kako da im pomognemo, jer mi smo ipak sasim obicna deca. Ispricla sam i mami i nekim drugaricama na fejsu.Ipak mozda se ovo prosiri kao Yulin.
    Novi post----→ milicamihaela.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман28. јул 2015. 09:16

    Totalno se slazem,procitala sam taj clanak i stvarno sam se potresla... Ne znam sta bismo mogli da ucinimo po tom pitanju...ali definitivno bi trebalo nesto...

    http://tinejdzerkeizivot.blogspot.gr/

    ОдговориИзбриши
  3. O boze! Nisam za ovo cula, ali veruj mi, kada sam procitala koza mi se najeyila. Zaista strasno! Slazem se sa tobom.

    ОдговориИзбриши
  4. Ajme meni! Odvrtano! Ne vjerujem da to tako nešto postoji. Zašto to uopće rade? ODVRATNO! Nažalost mi smo samo "kinke" s balkana i stvarno ne znam možemo li im pomoć :/

    GIVEAWAY!
    http://my-world-hanna.blogspot.com/2015/07/100-readers-giveaway.html

    ОдговориИзбриши
  5. Aaaj ,Bože,stvarno tužno! Znaš nisam znala za ovo ,i ja sam ista ti puna snova o pomaganju ljudima ali opet bezuspješna jer nisam multimilijarder. <3

    iamforeverdirectioner.blogspot.com
    emma

    ОдговориИзбриши