среда, 29. јул 2015.

-Simpatije-


-Mislim da ne treba da dužim sa objašnjavanjem,jer će ovo biti ioanko verovatno dugačak post.
I pre nego što počnemo želela bih da pročitate moj post u vezi sa nasiljem devojčica i to je jako bitno tako da to možete pročitati ovde.
Hajde i već da počnemo:
-Kod mene ovo "stanje primećivanja dečaka" koliko sam ja primetila počinje od prvog razreda,ali tada toga nije bilo u ovolikoj meri koliko ima sada.
Znam da svi znate kakav je ovo osećaj,ali ja mislim da sam ja posebni slučaj što se tiče ovoga,ali verovatno to nije tako.
-"Leptirići u stomaku",danonoćno razmišljanje o "njemu",pa ljubomora ako mu priđe neka druga devojčica,ako vas pogleda i nasmeje vam se i vi onda skočite do neba i ceo dan ste srećne,ne primećujete nikoga osim njega itd...Sve su to simptomi "zaljubljenosti",kod nekoga je to ovako a kod nekih ipak drugačije,sve zavisi od osobe.
-Kod mene je to uglavnom ovako,ali ima nešto zanimljivo kod mene,npr.ja u istom vremenu imam više simpatija.Ne znam da li je to okej,ali mislim da jeste.Ali ipak pored svih tih mnogobrojnih simpatija jedan se izdvaja i to punnooo.♥♥♥Za sada vam ne mogu otkriti ko je to,ni kako se zove,ali mogu vam reći svoje "simptome".
-Kao prvo on je za mene najlepši na svetu i niko mu nije ravan po lepoti,iako znam da to nije tačno.Kada prođe pored mene u meni kao da ključa lava od uzbuđenja.A kad me slučajno pogleda,to je već druga priča,kao da nisam sa ovoga mesta,skočim tri metra iznad neba.Hahah ovo je baš ozbiljno.

-I za kraj moram da vam ispričam nešto što mi se desilo u predškolskom,a za mene je jako simpatično.
U grupi sam imala jednog dečaka koji se svim devojčicama sviđao i tako smo mi organizovali "podelu".Naime,devojčice kojima se sviđao taj dečak su podigle ruku (među njima sam bila i ja) i onda je dečak birao od tih devojčica koja mu se sviđa i ona bi stala pored njega,a onu koju nije izabrao ostala bi tamo gde jeste.Ja se nesećam da li je i mene izabrao,mada to nije ni bitno.Ovaj događaj će mi ostati u sećanju.-


-To je to za ovaj post-
Posetite:
My Opinion
Style On First Place
In My Heart
Suzzy's Fashion Nook
For Girls Only
Miličin Kutak

14 коментара:

  1. Ovaj post je jako simpatican, zaista. Ja nisam neko ko nesto mnogo simpatise decake, ali uvek se radujem kada vidim nekog simpaticnog. Znas vec sta ja mislim o decacima. Haha, ne bas najbolje. ;)
    Jako si lepo napisala. ♥

    marsylylife.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Odlican post, bas mi se svida <3
    Rivinsvijet.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Post je odlican,nisam procitala ovakav do sada <3


    Posetite i moj blog <3 http://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.com/#_=_

    ОдговориИзбриши
  4. Super je post. Ja sam do skoro bila totalno zaljubljena u jednog dečaka, ali sam nakon tri godine shvatila da on uopšte nije onakav kakav sam ja mislila da jeste xD

    Novi post----→ http://milicamihaela.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман30. јул 2015. 12:44

    Sjajan post... da definitivno idealizujemo osobu i najlepsa nam je na svetu iako smo svesni da nije tako...Mnogo mi se svidela ova pricica na kraju posta... <3

    http://tinejdzerkeizivot.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  6. Odlican post.Nisam sigurna kako ga pre nisam videla.Ja sam do malo pre imala simpatiju ^-^ ali sam se zbog jednog postupka razocarala.Bas lepo sto si napisala post na ovu temu :).

    ОдговориИзбриши