среда, 25. фебруар 2015.

$For Little Prom$

Drage moje osmakinje,pošto se bliži mala matura i možda ste u frci i oko prijemnog i oko kupovine cipela,tašne,nakita....Ja vam mogu pomoći da odaberete savršenu haljinu za malu maturu. Pokazaću vam koje biste haljine mogli obući.
Ovo su vrlo lepe,a ipak skromne haljine koje će vas isticati i sijaćete na maturi. Slobodno izaberite neku haljinu odavde,verujte mi nećete se pokajati. Blistaćete!!!!!!!

субота, 21. фебруар 2015.

Pitanja o "Sumrak Sagi" za sve ljubitelje i biće veoma lako.
1.Glavni likovi 2.Parovi u Sumraku 3.Sa kim Bela ide na Maturu 4.Kako se zove devojka vampirka koja vidi budućnost. 5.Ko ima najveće mišiće u porodici Kalen 6.Kako se zovu Belini školski drugovi 7.Koliko je Edward imao godina kada je ugrižen 8.Zbog čega Rozali nevoli što je vampir 9.Ko želi da ubije Belu da bi se osvetio za svog prijatelja(ljubav) 10.Koja su dva muškarca koja vole Belu podjednako. 11.Da li je Edward želeo da se ubije. Nagrada za tačno pogođena pitanja je promocija bloga i dobiće je onaj Ko prvi bude tačno odgovorio na pitanja. Uživajte.

•MY WEEK•

Sorry devojke što dugo nisam postavljala nove postove,ali nema angry. Kao što vidite ovo je post MY Week koji ću postavljati svake nedelje,u njemu ce biti objavljivani događaji koji se meni dešavaju svakog dana iz škole,kuće,komšiluka itd...
Današnji post će možda biti malo dosadan pošto ovako nešto nikad nisam pisala ali nadam se da će vam se svideti. Nisam ništa posebno radila pošto sam bila bolesna 3 dana. Mogu vam preporučiti neke kozmetičke proizvode koje koristim ovih dana i koji su zasada dobro ispali: -Krema za ruke koja divno miriše i kada je nanesete imate osećaj kao da su vam ruke glatke kao površina stola.
-Krema za lice hidratantna za suvu kožu i pomaže onima koji imaju bubuljice
-Labelo od višnje,divno miriše i najbolje je što ga možete koristiti i kao karmin,ne lepi se za usta i kada ga nanesete izgleda kao karmin i više sjaji i efikasniji je.
Moje omiljeno piće,a nadam se i vaše:CEDEVITA
I neizostavni deo mog života:Učenje
Ove nedelje našla sam i još jednu sjajnu aplikaciju o slikama:We Heart It,gđe imate apsolutno predivne slike svega što želite.Instalirajte aplikaciju i uverite se sami.Imate slike prirode,životinja,jezera Itd...
Nemam više šta da pišem jer nisam bila nešto naročito inspirisana,ali It's OkaY. Nema ljutite. Do sledećeg posta!!!!!! See YOU!!!

среда, 18. фебруар 2015.

@Winter fashion@

Drage moje,ako ste u problemu šta da obučete zimi,ja ću vam pomoći! Mlade ste,lepe i zgodne. Možete isprobati svakakve stilove,čak i malo otkačene. Ja sam izabrala nešto što se meni sviđa,a nadam se da će se i vama svideti. Uglavnom je sve skromno,ali poneki komadi odeće ili obuće se izdvajaju pa igledaju kao da ste ugrabili prvo za šta ste se uhvatili. Kao što rekoh,eksperimentišite!!!! Svideće vam se kombinacije,bar se ja tako nadam. Nadam se da će vam pomoći!!!
Uživajte!!!

уторак, 17. фебруар 2015.

*My top 5 actors*

#1.Taylor Lautner
Ima 23.godine,glumi u "Sumrak Saga". Izabrala sam ga da bude#1,zato što mi se sviđa kako glumi, zato što je lep i ima božanstven osmeh. #2.Robert Pattinson
Ima 28.godina.Takođe glumi u"Sumrak Saga"(jedan od glavnih likove). Lep je i savršen. #3.Dominic Sherwood
Ima 25.godina.Glumi u "Vampirska Akademija". Lep je. #4.Ross Lynch
Sladak je.Glumi u "Austin AND Ally". #5.Johnny Dep
Svi ga znate.Po meni njegova najbolja uloga je u "Pirati Sa Kariba". Nadam se da vam se dopada lista. #Best#

8.Mart

Dragi moji pošto se bliži 8.Mart,a vi ne znate šta da poklonite svojoj partnerki,ja ću vam pomoći. Možete kao i većina muškaraca da poklonite svojoj devojci ili ženi,bombonjeru i ruže,što je uobičajeno kod skoro svakoga.
To će vašu dragu obradovati,biće joj drago što ste se i setili,ali ne baš nešto preterano. Zato vam predlažem da učinite nešto što joj nikad ne bi palo napamet daćete učiniti. Izvedite je na piknik u prirodu. Za ovu priliku predlažem da je izvedete na neko jezero ili polje obasjano suncem. To će je prilično iznenaditi i biće veoma srećna. Da ne biste zabrljali na pikniku,reći ću vam šta bi ste trebali da ponesete. Kao prvo ponesite veliku korpu u kojoj može stati jedno ćebence na kome ćete sedeti i staviti jelo,onda ako znate omiljeno jelo vaše partnerke to joj možete spremiti. Od pića možete poneti neko crno vino,koje god vi želite,možete takođe pustiti njenu omiljenu muziku ili možete uživati u lepoti prirode. I Voala.
A za kraj kao specijalno iznenađenje možete joj pokloniti ogrlicu sa njenim imenom,na to će se stvarno oduševiti i pamtiće to još dugo,dugo...

уторак, 3. фебруар 2015.

Za početak da se upoznamo

Zdravo, ja sam Jelena iz Beograda i treniram Karate. Volim da upoznajem nove osobe,da se družim i da čitam knjige. Preporučila bih tinejdžerima knjigu "Sumrak Saga",koja se sastoji iz 4 dela. Tu se radi o ljubavi između obične devojke i prelepog vampira. Morate to obavezno pročitati i pogledati filmove,jer su strava.
Volim da slušam i stranu i domaću muziku i takođe volim da plešem. Kada je leto volim da obučem neke jednostavne,a ipak lepe stvari. Kao što su:majica na kratke rukave sa aplikacijom i preko nje teksas jaknicu,farmerke i starke.To ja volim,a drugi možda i ne,pa ako nekome posluži ovo biće mi drago.
Zimi ipak volim nešto toplije da se obučem. Npr.džemper jednobojni,farmerke malo iscepkane i naborane čizmice. Nakit slabo nosim,ali kada ga nosim uopšte ne preterujem i ne "kinđurim" se. Evo nekih komada koje ja nosim:
Ako vam treba neki savet slobodno zatražite. Možda je ovaj post bio malo dosadan,ali nema veze prvi post je pa ćemo napredovati. "Poželite mi sreću u daljem uspehu"